Skip to main content
 

Subb4 is partner voor wederverkopers!

 

Tegenwoordig willen klanten steeds groter, steeds beter en steeds sneller.  Dit zet u als ondernemer op scherp. Subb4 zet zich, als vooraanstaand producent van (digitaal) grootformaat sign-en communicatiemiddelen in om alle wensen van uw klant zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Met goed gekwalificeerde specialisten en eigen printers in huis kunnen wij goed, snel en flexibel produceren.

 

Het Reclame Montage Team

Dagelijks zet ons team van dertig medewerkers zich in om onze wederverkopers te helpen met het uitvoeren van projecten. Het Reclame Montage Team bestaat stuk voor stuk uit goed opgeleide specialisten die door het hele land alle projecten grondig voorbereiden, zeer gedetailleerd op locatie komen opmeten en vervolgens snel en vakkundig monteren of assembleren. Hun kennis van en ervaring met de verschillende materialen geeft voor veel klanten zelfs de doorslag om met ons in zee te gaan! Of het nu gaat om ophangen, beplakken of neerzetten: uw project is bij Subb4 in de juiste handen.

Groots in reclameprojecten

Om er voor te zorgen dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn voegen we regelmatig nieuwe, innovatieve materialen en technieken toe aan ons uitgebreide assortiment. Dat omvat naast banners en spandoeken ook displays, gevelreclame, autobelettering en ga zo maar door.

Innovatie staat bij Subb4 sowieso hoog in het vaandel, of spandoek zo u wilt. Door marktontwikkelingen nauwlettend te volgen en er vroegtijdig op in te spelen, vinden we regelmatig nieuwe wegen om onze klanten te laten profileren. Juist door voortdurend onze grenzen te verkennen, hebben we ons territorium kunnen uitbreiden en jaar na jaar groei weten te realiseren. Dat vraagt een flinke dosis flexibiliteit van onze mensen die dat telkens weer weten waar te maken. De uitzonderlijk hoge klanttevredenheid is wat dat betreft veelzeggend!

Verlengstuk van uw onderneming

We zien onszelf als verlengstuk van u als ondernemer. Sterker nog: wanneer onze monteurs voor u op pad gaan, kunnen zij werkkleding met uw bedrijfslogo erop dragen. De klant merkt dus helemaal niets van de uitbesteding en behoudt één aanspreekpunt. Maar ook op het gebied van marketing en klantondersteuning biedt Subb4 speciaal voor wederverkoper-ontwikkelde materialen.

25
Medewerkers

24
uur per dag

7
dagen per week

365
dagen per jaar

Maximaal ontzorgd

Uiteindelijk wilt u aan de slag met een partner die zich vol voor u als ondernemer inzet. Uw klanten willen volledig ontzorgd worden en wij ontzorgen u.
Onze toegevoegde waarde voor u op een rijtje:

Subb4 levert een totaalproduct van ontwerp en productie tot en met op- en inmeten en montage. U wordt volledig ontzorgd en heeft slechts één aanspreekpunt.
Subb4 produceert grootformaat communicatiemiddelen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.
Met Subb4 kunt u uw klant volledig en optimaal bedienen.
Subb4 gelooft in partnerschap en werken mét en vóór onze partners.
Subb4 heeft ruim10.000 m2 opslag- en fulfilmentcapaciteit.
Subb4 heeft uitstekende en actuele inhoudelijk kennis van materialen en het gebruik ervan. Wij kunnen u hierbij dus optimaal adviseren.
Ons eigen Reclame Montage Team monteert en assembleert door heel Nederland.