Skip to main content
 

Subb4 is producent van digitaal grootformaat communicatiemiddelen, exclusief voor wederverkopers binnen de grafische industrie. Wij maken banners, displays, doeken en tal van andere producten én zorgen ervoor dat ze maximaal tot hun recht komen. Ophangen, opplakken, neerzetten, verspreiden of opslaan: wij doen het allemaal.

Resellers kunnen bij Subb4 terecht voor het totale reclameproject: van het inmeten tot de montage op locatie bij de eindklant.

Werkvoorbereiding

Ieder project start met de juiste voorbereiding. Van materiaalkeuze tot het inmeten van een project op locatie. Wij vertalen uw creatieve ideeën naar uitvoerende mogelijkheden.

Productie

Al jaren is Subb4 producent van digitaal geprinte grootformaat producten. Hoge kwaliteit in combinatie met scherpe tarieven en flexibiliteit maken dat wij de juiste partner zijn voor één los product maar ook grote projectmatige producties.

Montage

Dankzij onze eigen montagedienst gaan wij veel verder dan alleen printen. Wij monteren en assembleren al onze producten door heel Nederland. Of het nu gaat om ophangen, opplakken of neerzetten: u kunt het totaalproject aan ons overlaten!

Logistiek

Niet elk product moet direct afgeleverd worden. Onze 10.000 m2 eigen opslagcapaciteit in combinatie met fulfilment en transport maken het mogelijk om voorraad te houden en op afroep te leveren.

 

Partner in advies, print & montage

Kunt u hulp gebruiken bij grote reclameprojecten?